De Rabobank ondersteunt ons!

Wij doen ook mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? 

Stem in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport De stemming vindt plaats van 2 tot 24 september.
Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Als Rabobank lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. Hoe werkt het stemmen in de Rabo App?
Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’. Let op! Wij doen mee met OOSTERKERK ‘HUISKAMER VAN HOORN’.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.

Monique Ansink, voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Rabobank West-Friesland bezocht deze week -2 juli- de Oosterkerk in Hoorn en bracht een cadeau mee. Zij overhandigde een cheque van € 4.250 aan de voorzitter van de Oosterkerk Eddy Boom en de penningmeester Dick Louwman.
Met dit geld schafte de Oosterkerk twee nieuwe beamers aan.

Die worden niet alleen ingezet bij de wekelijkse kerkdiensten, maar bij allerlei andere activiteiten die in de kerk plaatsvinden. Bij lezingen en conferenties, maar ook bij trouwerijen, uitvaarten en concerten worden steeds vaker filmpjes, liedteksten en foto’s vertoond op de twee grote schermen in de kerk.

Met de nieuwe beamers kan de kerk nog veelzijdiger worden gebruikt. De Stichting Oosterkerk is enorm blij met deze steun van de Rabobank!

En wat een eer als de Rabobank de Oosterkerk af en toe gebruikt als locatie voor bijeenkomsten!

Dank Rabobank West-Friesland!